Започва кампанията „Ваучери за храна срещу ваксина“

NetNews

От края на седмицата в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново започват работа временни ваксинационни пунктове пред магазините на голяма търговска верига. Поставилите си ваксина срещу коронавируса ще получават ваучер на стойност 20 лева.

Кампанията „Ваучери за храна срещу ваксина“ беше обявена миналата седмица. Здравните власти са осигурили екипи, които да имунизират на входовете на търговските обекти. Временните ваксинационни пунктове ще работят от 3 септември до края на месеца.

Получилият ваучера може или да го използва за пазаруване, или да го дари в полза на фондация „BCause“, която помага на децата на медици и учители, починали от COVID-19, поясни пред БНР Ива Тафраджийска, мениджър корпоративни комуникации в търговската верига.

„Ще обособим специално място, най-вероятно контейнер, за да разположим екипите, които ще дойдат да ваксинират“, допълни Тафраджийска.

Според нея идеята не е гражданите да бъдат подтиквани или стимулирани, а ваучерът е жест на благодарност към отговорното поведение на клиентите.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мъри Стоилов ще взима по 15 000 евро на месец в Левски

Смятаният за сигурен нов наставник на Левски Станимир Стоилов ще получава по 15 000 евро на месец, ако приеме да се завърне начело на тима от “Герена”, твърди “Тема Спорт”. Мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков вече проведе една среща със специалиста, а предстои нова, която също ще се проведе […]