Захарова се присмя на Кулеба, който запали цигара в ефир (ВИДЕО)

NetNews

Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова коментира пушенето на украинския външен министър Дмитрий Кулеба в ефир.

„Кулебише, който беше в Мюнхен (на Мюнхенската конференция по сигурността), се включи на живо в ефир и водещият каза: „Чуваме Ви! Слушаме Ви!“ написа Захарова в канала Telegram. „Очевидно, в пакета помощи за Украйна е имало и цигари“, саркастично каза тя.

60-ата Мюнхенска конференция по сигурността се провежда от 16 до 18 февруари. Канцлерът на Германия Олаф Шолц, президентът на Франция Еманюел Макрон и премиерът на Полша Доналд Туск са поканени да присъстват. Президентът на Украйна Владимир Зеленски участва във форума. На конференцията не бяха поканени представители на руските власти.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

След смъртта на Навални: "Да, България“ призова за повишение на съпротивителните сили на българските институции

В позиция по повод смъртта на Алексей Навални от Националния съвет на „Да, България“ отбелязват необходимостта от прилагане на комплекс от политики за повишаване на съпротивителните способности на българските институции срещу заплахите от Кремъл. „Режимът на Путин се стреми да установи сфера на влияние, в която да наложи своя модел […]