Здравко Златаров: Голямата цел на „БСП за България“ е развитието на региона

NetNews

Здравко Златаров е на 54 г., член на Националния съвет на ПП АБВ и областен председател. Управител на застрахователна компания, женен с едно дете. Той е кандидат за народен представител от листата на коалиция „БСП за България“ в Ямбол, с номер 4 в интегралната бюлетина и преференциален номер 105. Вижте отговорите му на 4 въпроса „Защо“ в интервю за в. „Делник“.

-Защо участвате в предизборната надпревара в листата на коалиция „БСП за България“?

-За мен политиката преди всичко е отговорност! Приемам изключително отговорно номинацията си от ПП АБВ в листата на коалиция „БСП за България“. В тази кампания тръгвам не за себе си, а за хората, които ми гласуваха доверие. Целта ни е да върнем сигурността у хората, които я изгубиха през последните години. Участвам  за нормален живот и работеща държава!

-Защо вярвате, че  коалиция „БСП за България“ предлага най-добрите решения в сферата на малкия и среден бизнес?

-Голямата цел на коалиция „БСП за България“ е развитието на региона. Едно е да ти разказват за живота на хората тук, друго е да го виждаш с очите си. Това ще се осъществи чрез ръст на икономиката и инвестициите. Малкият и среден бизнес  през последните 11 г. беше мачкан, а страхът още владее хората. Времето за промяна е дошло.

Коалиция „БСП за България“ е за насърчаване на малкия и среден бизнес чрез намаляване на счетоводната отчетност за микропредприятията, дребните търговци и производители; намаляване на административната тежест за бизнеса; преференции за нов бизнес; безлихвени заеми и държавна експортна гаранция за достъп до нови пазари. Планираме и изграждане на бизнес инкубатори за подпомагане на младите хора, стартиращи собствен бизнес. Ние сме и за по-сериозна подкрепа за дейността и материалната база на всички спортни клубове, както и изравняване на всички спортове по важност и финансова обезпеченост. Съхраняване и възраждане на духовните и културните ценности на местно ниво, особено у младото поколение.

-Защо гражданите на Ямболска област да гласуват за коалиция„БСП за България“?

-Защото от 11 години държавата е в насипно състояние. Коалиция „БСП за България“ има необходимия потенциал, има кадрите, има идеите и най-важното знае как да изведе държавата от това състояние, да тръгне отново напред. Да възвърне гордостта и самочувствието на българите, защото доказваме, че в политиката може да има и морал. Чувствам се горд с кандидатите на коалиция „БСП за България“ от 31 МИР, защото всеки от тях излиза с лицето и моженето си пред хората. Заедно сме отбор с общи идеи и общи цели. Работим за една кауза и тя се нарича България, защото страната ни има нужда от държавност. От коалиция „БСП за България“ работим за:

За ефективен модел на икономика, растеж и заетост на национално, регионално и местно равнище;

За премахване на бедност, неравенство, обезлюдяване на изостаналите и периферни райони;

Подобряване качеството на образованието и здравеопазването.

Ние провеждаме  кампания без негативизъм – не „срещу”, а „за”.

-Защо да изберат вас за техен народен представител?

-Считам, че политиките, които предлагаме, ще достигнат до хората, ще ги оценят и ще дадат подкрепата си на 11 юли с номер 4 в бюлетина, а дали ще гласуват за мен преференциално със 105, не е толкова важно. Важно за мен е краен победител на 11 юли да са жителите в Ямболска област, защото ние от коалиция „БСП за България“ сме за сигурност в промяната, с грижа за Вас. И да не забравяме бъдещето зависи от нас!

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Изключиха министър Кацаров от Лекарския съюз

Здравният министър Стойчо Кацаров наистина е изключен от Българския лекарски съюз, заради неплащане на членски вноски. Това потвърди за "По света и у нас" председателят на БЛС д-р Иван Маджаров. Според закона, обаче, членството в БЛС е задължително само за практикуващи лекари. Д-р Стойчо Кацаров не практикува от години и […]