Златомира Мострова, водач на ИТН в Ямбол: „Силата е в истината”

NetNews

„Влязохме в правителството, защото иначе отново „Има такъв народ” щеше да бъде сочен с пръст, че заради нас не се съставя кабинет. По същия начин – отговорно излязохме от същото това правителство, като казахме „НЕ” на лицемерното, некомпетентно и незаконосъобразно управление на нашата държава”. Така водачът на листата на „Има такъв народ” в Ямбол Златомира Мострова отговори в аванс на най-честия упрек към партията пред симпатизанти и медии. Днес кандидатите за народни представители от формацията откриха офиса си в Ямбол, давайки официален старт на кампанията за предстоящия вот.

„Ще отговаряме открито на всички въпроси, както винаги сме правили. Знам, че ни се карате понякога, а сега хората са още по-сърдити, но пък ще продължим да отстояваме веруюто си, че силата е в истината”, категорична бе Златомира Мострова.

Амбицията на кандидатите от „Има такъв народ” е отново да проведат максимално много срещи с хората от всички общини в региона – и в малките населени места, и в кварталите на Ямбол. „Нашата кампания не е в кметските кабинети, нито в офисите на големите дружества, които подпомагат дадена общинска администрация или определени политически партии. Знаете, ние директно разговаряме с вас” обърна се още към симпатизантите Мострова.

На този вот „Има такъв народ” е с обновена листа в областта. Освен водача Златомира Мострова, която е начело за трети път в Ямболско, всички останали кандидати са родом от Ямбол и живеят тук. На втора позиция е финансистът Тихомир Димитров. Трети е областният координатор на ИТН Антон Станев – програмист. Четвърти е Валентин Христов – предприемач, който е и общински координатор за град Ямбол. Пети е Христо Дреков – счетоводител и шести – Красен Бунарджиев – инженер по професия.

Новият офис на „Има такъв народ” в град Ямбол е на ул. „Цар Иван Александър“ 7Б (до сградата на ПМГ „Ат. Радев”)

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кой изневерява в Tinder?

Все още Tinder продължава да е мястото за необвързаните да открият половинка… но какво се случва при обвързаните? Червеният флаг, който никой не бива да пропуска – партньорът ви не е изтрил приложението за запознанства дори след като направихте връзката си официална. Проучванията показват, че този сценарий никак не е […]