Зодиите, които крадат идеи

NetNews

Зодиите, които крадат идеи

Снимка: Pexels/Pixabay

 Хората, които могат да измислят наистина оригинални идеи, са малко. Те са креативни, мислят различно, сещат се за нетрадиционни решения. Но често се случва околните да им откраднат идеята. Ето кои зодии си приписват идеи.

Везни

Те са много мили хора, дипломатични, спокойни, харизматични. Управлявани са от Венера, така че ценят изкуството и всичко красиво около тях. Желанието им да притежават красиви неща и да изпъкват с прекрасни идеи, ги кара да крадат идеите на другите и да разчитат на това, което измисли някой около тях. Везните трудно създават нещо оригинално. Собствените им идеи не придобиват популярност.

Близнаци

Тези зодии обичат да се хвалят, да показват своите придобивки, да си приписват идеи и заслуги. Искат да изпъкнат, да са вдъхновяващи и оригинални, затова може да ви откраднат идеите. Много са общителни – майстори на сладките приказки и знаят как да се измъкнат от ситуацията. Те са колебливи, често си променят мнението, затова им е по-лесно да копират някой друг. Не мислят, че това не е етично.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Газовите приходи на Русия рухнаха наполовина след загубата на европейския пазар

Съкращаването на газовите доставки в минимума от края на 1980-те години удари по приходите на „Газпром“, а оттам и на руския бюджет. През януари компанията е получила от износ на газ 3.4 млрд.долара, което 46% по-малко от същия месец на миналата година, предаде Ройтерс въз основа на данни за събирането […]