Ива Митева: Мнозинството иска дебат в пленарна зала и ще го има

NetNews

"Сега, на Председателски съвет, ще им покажа проекта за решение. Надявам се всички представители на парламентарни групи да го подпишат и ще предложа да бъде включено като точка в дневния ред". Това коментира пред журналисти на входа на парламента председателят на НС Ива Митева по отношение на финализирането на процедурата по отхвърлянето на предложения кабинет от страна на "Има такъв народ".

"Както вчера каза един професор, коготото много уважавам, Народното събрание ще бъде като нотариална кантора и ще удостовери един факт. Осъзнавам, че мнозинството иска дебат и ще го има този дебат днес в пленарна зала. Ще преценят дали искат да има дебат или ще преминем директно към гласуване" обясни Митева.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ердоган шокира света: Готов съм да преговарям с лидера на талибаните!

Турският президент Тайип Ердоган заяви в сряда, че може да се срещне с лидера на талибаните като част от усилията за прекратяване на боевете в Афганистан. Ердоган разкри своите планове в телевизионно интервю за CNN Turk. Турция предложи да изпрати войски на летището в Кабул след изтеглянето на НАТО и […]