Играч забърка поредна каша в Левски

NetNews

Крилото Здравко Димитров забърка поредна каша в Левски, твърди „Мач Телеграф“ в днешния си брой. От няколко дни на „Герена“ не са виждали очите му.

Той трябваше да тренира с втория отбор на „сините“ под ръководството на Христо Арангелов, с когото се познават от Септември София. Първоначално Димитров започна да пропуска по едно или две занимания, а от известно време се е загубил съвсем.

В началото обясненията му са били, че говори с различни отбори. Желанието му било да се завърне в Турция, където бе преотстъпен от „сините“ на Сакаряспор. Комшиите обаче се отказаха от възможността да го откупят и го върнаха на „Герена“. Там първоначално бяха готови да му дадат шанс, но след това се отказаха.

В Левски смятат, че Здравко Димитров е поел в посока Локомотив София. Наскоро се заговори, че „червено-черните“ са готови да му подадат ръка. „Железничарите“ имат нужда от нови попълнения, след като анонсираха само 17 футболисти за старта на сезона.

„Каза, че си реди трансфер в Локомотив София и не сме го виждали“, обявиха „сините“ пред „Мач Телеграф“.

В „Надежда“ обаче обявиха същото. „Няма такова нещо“, категорични са от ръководството на тима. „Нито веднъж Здравко Димитров не е влизал в нашите сметки“, твърдят шефовете на „червено-черните“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Тото: За много неща плащам със сълзи

Своя личен свят си го промених – от футбол до това в момента, медиен трендсетър, казано на най-чужд език. Да, очевидно съм променил своя свят. Това каза в предаването „Цветовете на България“ по „Радио Фокус“ Йонислав Йотов – Тото от Скандау. „Защото светът тогава беше друг. Светът тогава беше, виж […]