Изгоненият от Костадинов журналист: Действията на „Възраждане“ бяха нарочно организирани

NetNews

„В нито един момент не ми мина тази мисъл. Бях абсолютно категорична, че докато той е там, а коелгите се опитват да вземат информация от него, аз ще съм там“, това заяви пред „Евроком“ журналистът от „Дневник“ Ралица Фичева след скандала в БТА с „Възраждане“ и Костадин Костадинов.

Тя изрази възмущението си от липсата на реакция от колегите ѝ в залата.

Фичева подчерта, че е присъствала на импровизирания брифинг на лидера на „Възраждане“ пред сградата на телеграфната агенция малко след скандала.

Според нея действията на партията са организирани и са били направени нарочно.

„Докато в самата наша общност колегиална ставаме свидетели на това, което става всеки път с надвикване и липса на подкрепа, правилата трябва да бъдат наложени от организаторите на събитието“, каза тя за проблемите при провеждане на пресконференциите у нас.

Тя заяви, че се чувства чудесно да работи в медията „Дневник“, въпреки че тя се спонсорира от фондация „Америка за България“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Борис Митов: Сарафов ще бъде избран за шеф на НСлС в състезание с един кон

„Господин Сарафов преди да стане шеф на НСлС участва в конкурса за главен прокурор със Сотир Цацаров и Галина Тонева. Всички знаеха, че преди да има гласуване никой от другите двама нямаше как да бие Цацаров“, това заяви разследващият журналист Борис Митов пред „ЕвроДикоФ“ на телевизия „Евроком“. „През 2017-та година […]