Изключителният Васил Петров с концерт в Ямбол на 8 юли

NetNews

Големият български музикант и изпълнител Васил Петров ще представи „SymphoNY way“ 2 в Лятното кино на Ямбол в Градския парк. Концертът ще е на 8 юли от 20.30 часа. Във впечатляващата програма „SymphoNY way“ на изключителният певец присъстват нови интерпретации на любими световноизвестни песни, поп хитове, теми от известни филми, френска класика, съчетани с песни от новият си албум LOVE SONGS Vol.1, който беше анонсиран на 30 Април за рождения му ден.

Освен теми от новият му албум , на концерта ще чуете нова авторска филмова музика на Васил Петров, както и неговата интерпретация на поп и рок хитове, като „Fragile“ на Стинг и „Soldier of Fortune“ на Deep Purple, филмови теми – „Schindler’s List“ (Списъкът на Шиндлер), „Smile“ на Чарли Чаплин, „Feelings“ на Морис Албърт, Love story (Where Do I begin) на Франсис Лей и нова версия на едни от най-великите песни на Бийтълс – Something, Yesterday и Michelle.

Дюк Елингтън и ориенталският му джаз стандарт Caravan също присъства в албума, както и хитовете на Франк Синатра и някои изненади. Всички те са в симфоничен прочит на Врачанска филхармония с джаз трио с талантливите музиканти – Йордан Тоновски (пиано), Христо Минчев (бас китара) Кристиян Желев (ударни). Диригент е Христо Павлов, а специален гост-солист е забележителната цигуларка и носител на множество световни награди – Зорница Иларионова. Аранжиментите в програмата са дело на Ангел Заберски – младши, Румен Тосков – Рупето, Васил Спасов и Христо Павлов.

Билети за концерта на Васил Петров в Бургас може да намерите на Безистена.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лолита на Гришо отпразнува рождения си ден, той не присъства на снимките

Половинката на Григор Димитров – Лолита Османова oтпразнува рождения си ден в Кан. Българинът отпадна от Уимбълдън в четвъртък и не е ясно дали е бил до половинката си на празника. Красавицата навърши 28 години, а на партито се забавлява със свои приятелки. Една от тях беше съпругата на руската […]