Изключително важно е да има бюджет

NetNews

Изключително важно е да има бюджет

Изключително важно е да има бюджет, след избор на правителство, разбира се, защото преди всичко Народното събрание трябва да избере редовно правителство, което да поеме отговорността за управлението.

Още по темата

18 апр 2023 21:09

27

7 апр 2023 12:45

10

И за да знаем ние на кого да вдигнем телефона при конкретен проблем, освен да се пишат писма между институциите, които пътуват със седмици. Така проблеми не се решават. Това каза председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев в студиото на Bulgaria ON AIR.

По думите му 265 български общини не могат да работят.

„Ние можем да продължим със старите бюджети, но новите проблеми не можем да ги решим със старите бюджети. Радвам се, че след празниците можем да се поздравим с такова джентълменско споразумениe, без съмнение парламент няма как да работи без председател. Предстоят много проблеми на обществото, които не са проблеми на една или друга партия само, те са проблеми на българските граждани“, допълни Георгиев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Спестяванията на българите намаляват

Снимка: БГНЕС Драматично намаляват спестяванията на българите. 3/4 от тях са до 5000 лева. Запушвайки дупките по ДДС и с въвеждане на тол таксите, може да се внесе бюджет с 3% дефицит и да се запази 12% ръст на пенсиите. Още по темата 27 мар 2023 13:25 12 7 мар […]