Използвачите в зодиака – кои са най-големите?

NetNews

Всеки човек има нужда от подкрепа, помощ и утеха от време на време. Ние се нуждаем от другите в живота си, така както и те от нас. От нас се очаква както да получаваме, така и да даваме и в това да има някакъв баланс.

Има обаче личности, които са склонни да черпят от енергията на другите, без да връщат същото в замяна. Този тип хора наричаме използвачи. Факт е, че докато някои дават всичко от себе си и никога не се пестят в името на другите, то има такива хора, които изискват повече внимание и често се изявяват като върховни егоисти.

Зодията на всеки човек определя неговите темперамент и характер. Има знаци, които са по-взискателни и изискващи в сравнение с други. Разберете кои са тези 4 зодии, за които ще трябва да полагате усилия, но на които няма да можете да разчитате особено:

Козирог

Личностите от този знак обикновено си имат свои житейски планове, които са им най-важни и приоритетни. Те са склонни да правят всичко възможно, за да постигнат целите си, а ако нещо се изпречи на пътя им – те са готови да използват всичко и всички, за да го преодолеят и да продължат напред. Козирозите нямат никакви скрупули да използват хората около себе си в името на своите лични каузи. Ако някой се опита да им противоречи или откаже да ги следва, те се настройват срещу този човек и се превръщат ако не във враг, то поне в негов неприятел. Общо взето кредото на Козирога е „или си с мен, или си против мен“. Ако имате връзка с човек от този знак, ще трябва винаги да сте на негово разположение, ще трябва да го подкрепяте, да го следвате, да го слушате, да му се възхищавате и да се съобразявате с него, иначе ще ви зачеркне от живота си, за да не му се пречкате.

8 черти, които Риби трябва да развият, за да живеят щастливо

Според зодията: Как се издава всеки знак, когато изневерява

Зодиите, които дават приоритет на духовната връзка, а не на секса

Рак

Ракът може безспорно да бъде обявен за най-големия емоционален използвач в зодиака. Хората от този знак твърдят, че се грижат за всички останали, без да искат нищо в замяна, но това изобщо не е така. Те мразят да бъдат сами, защото се чувстват самотни и беззащитни и отчаяно се нуждаят винаги около тях да има някой друг. Ако решите да спазвате лека дистанция с тях, те се превръщат в истински мъченици, които ще са способни да ви вменят чувство за вина, за това, че докато не сте били до тях, им се е случило нещо наистина много лошо. Раците са толкова обсебени от собствената си личност и собствените си проблеми, че обикновено не са в състояние да разберат болката на другите или да вникнат в нея. Ако ви се струва, че проявяват състрадание, то е само защото очакват същото в замяна. Чрез пасивно-агресивно поведение, те карат другите да тичат по петите им, да им угаждат и да се съобразяват с тях.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мила Йовович продава на търг уникална рокля в помощ на Украйна

Върху дрехата ще бъдат зашити любовни писма Актрисата Мила Йовович обяви, че ще продаде на търг уникална роля и приходите ще бъдат дадени за благотворителност в Украйна, предаде ДПА, цитирана от БТА. Звездата от „Заразно зло“ работи с украински дизайнер върху дрехата, на която ще бъдат зашити „любовни писма“ до […]