Изпращат Диего Армандо Марадона в космоса (ВИДЕО)

NetNews

Диего Армандо Марадона ще излети в космоса заедно с чифт бутонки и послания от негови почитатели от целия своят, научихме от Reuters.

Сателит ще носи един от прякорите на футболната легенда – „Barrilete cósmico“ („Космическото хвърчило“), за да изведе в орбита капсула в памет на спортната легенда.

Видеа с неговите привърженици ще се излъчват в галактическото пространство в опит да се свържат с духа му. Те изобилстват с послания към Марадона, както и с пожелания за бъдещи успехи на аржентинския национален отбор.

Припомняме, че Диего Марадона почина през 2020 г. след продължително лечение и борба със зависимостта му към обезболяващите.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“en“ dir=“ltr“>A pair of cleats belonging to soccer legend Diego Maradona is set to be launched into space on board a satellite, along with messages recorded by fans <a href=“https://t.co/FxorzIO7LV“>pic.twitter.com/FxorzIO7LV</a></p>&mdash; Reuters (@Reuters) <a href=“https://twitter.com/Reuters/status/1551439602283585538?ref_src=twsrc%5Etfw“>July 25, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Лавров: Русия помага на украинците да се освободят от бремето на един неприемлив режим

Основната цел на Москва е да свали правителството на украинския президент Володимир Зеленски. Това стана ясно от изявление на руският външен министър Сергей Лавров. Забележката на Лавров идва на фона на усилията на Украйна да възобнови износа на зърно от нейните черноморски пристанища, нещо, което би помогнало за облекчаване на […]