Илиян Василев за оставката на Чобанов: Спасява Фандъкова

NetNews

Досега оставките на заместник-кметовете винаги са били, за да спасят Фандъкова. Борисов даде ясно да се разбере, че е бесен за загубата на София и някой трябва да го отнесе.

Фандъкова бе обявена за махане от заместник-председателското място и това беше явен сигнал, че е загубила височина в стратосферата на ГЕРБ и се приземява. Проблемът с това е, че като ѝ свалят доверието в ГЕРБ, столичани също няма логика да ѝ имат доверие и бе въпрос на време да поискат оставката ѝ.

Изборите налагат спешни мерки и поредният заместник да поеме отговорността. Фандъкова има последен шанс да си върне София. Ако питат мен няма. Но Тодор Чобанов трябва да спази ритуала. Обясненията за несвършена работа за партия която е пълна с калинки са несъстоятелни.

Facebook, Илиян Василев

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Венци Стефанов: Бербатов ще бъде ошамарен на Конгреса

Членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов предвижда разгром за Димитър Бербатов на конгреса. Според боса на Славия голмайстор №1 на националния отбор ще повтори фиаското на Любослав Пенев, който също имаше апетити да свали Борислав Михайлов от президентския пост. "Бербатов ще бъде ошамарен на Конгреса. Едва ли ще събере […]