Интензивен трафик на част от граничните пунктове

NetNews

На част от граничните пунктовете в страната има интензивен трафик. На границата с Румъния трафикът е натоварен за товарни автомобили на граничния контролно-пропускателен пункт „Кардам“, „Никопол“ и „Русе“ на изход от България. От тази нощ поради силен вятър фериботната платформа, обслужваща Оряхово – Бекет, временно преустанови работа, съобщава БНТ.

Преминаването в участък от моста при ГКПП „Русе“ се осъществява в една лента поради ремонтни дейности. Участъкът е сигнализиран временно с пътни знаци и движението се регулира.

На границата с Гърция трафикът е интензивен за товарни автомобили на ГКПП „Кулата“ на входа в страната. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

При границата със Сърбия трафикът е нормален. Продължават строително-монтажните дейности на ГКПП „Калотина“. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението.

През празничните дни, пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

На границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На границата с Турция трафикът е интензивен за товарни автомобили на ГКПП „Капитан Андреево“ на изход от страната.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Да посрещнеш Коледа с шампанско и късмети под водата

Водолазите от сдружение „Приятели на морето“ се събират на моста в Бургас. Инициативата им започва преди 10 години, а днес вече е традиция. „Водолазите сме едно голямо семейство и всеки от нас е готов да даде от въздуха си на човека, който е до него и има нужда. Морето е […]