Ирина Флорин представя ВИДЕО към песента „Носталгия“

NetNews

С първи самостоятелен видеоклип от три години насам се завръща певицата Ирина Флорин. Той е към песента ѝ „Носталгия“, а режисьор е Васил Стефанов, съобщават от екипа ѝ.

„Чувствах се така, сякаш за първи път заставам пред камера, въпреки че по време на социалната изолация, дошла с коронавируса, направихме страхотно домашно видео на една от любимите ми песни от албума, а именно „Тъмнината вътре в мен“. Радвам се, че се получи продукт, изпълнен с много естетика и женственост, типично в мой стил“, казва за работата по клипа на „Носталгия“ певицата.

Песента тя получава като подарък за рожден ден от Георги Георгиев („Остава“). Текстът е на Десислава Софранова.

„Носталгия“ ще бъде включена и в предстоящия албум на Ирина Флорин. Освен нея, в него почитателите на певицата ще могат да чуят още „По целувките“, „Какво е любов“, „Тъмнината в мен“, „Среща“ и др. Албумът ще има премиера на 29 октомври в „София лайв клуб“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Черно море се раздели с петима футболисти

Петима футболисти на Черно море напуснаха клуба след края на сезона. Това са бранителите Влатко Дробаров и Сами Ел Анаби, халфовете Пабло Гарсия и Юлиус Каспаравичус, както и нападателят Родриго Вилела. Договорите на Дробаров и Пабло изтекоха и двамата предпочетоха да продължат кариерите си в други клубове. Каспаравичус, Вилела и […]