Ирина Шейк пленителна на корицата на руския Vogue (СНИМКИ)

NetNews

Ослепителната Ирина Шейк отново изгрява на корицата на модната библия, като този път манекенката е позирала за мартенското издание на руския Vogue. А визията ѝ, изцяло решена в зелен цвят, изненада последователите на звездата в социалната мрежа, пише life.dir.bg.

На корицата на модната библия Ирина е снимана в зелен костюм от две части – сако и пола, носи бял чорапогащник и зелени обувки. Косата на манекенката също е в зелено.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk)

"Благодаря на руското издание на Vogue, че ми построиха тази виртуална къща!", пише Ирина Шейк в поста си в Инстаграм.

Изкусителният модел е споделила и кратко видео, което я представя с друг тоалет за фотосесията за списанието, отново в зелено.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk)

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk)

Явно целта на мартенското издание е да представи красотата и свежестта на природата, която се събужда за нов живот през предстоящите пролетни месеци. Някои от феновете на Ирина в коментарите си към публикацията, шеговито я сравняват с Жабока Кърмит, а други пък правят препратка към злата вещица от Запада – зелена злодейка от "Магьосника от Оз".

Снимките на Ирина за руския Vogue са едно своеобразно връщане на Шейк към корените ѝ. Тя е родена в Русия през 1986 г. Цялото ѝ име е Ирина Валериевна Шайхлисламова. Влиза в модната сфера, след като майка ѝ я записва в училище за модели. Когато печели конкурса "Мис Челябинск 2004 г.", се мести в Париж и стартира модната си кариера.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

McLaren под наем катастрофира след гонка с Lamborghini

Бързите коли са хубави и доста хора искат да ги карат, а в последните години компаниите за отдаване на луксозни автомобили под наем стават все по-популярни. Срещу уречена сума може да получите Ferrari, Lamborghini или както в случая McLaren, но пък не ви препоръчваме да ги изпробвате техните и над […]