Истински дуел ще се води за един от титулярите на Левски

NetNews

Истински дуел ще се води за един от титулярите на Левски, тръбят медиите в родината му. Става въпрос за Хосе Кордоба.

Вчера защитникът изигра поредния си силен мач със синята фланелка при победата над ПАОК (2:0) в Лигата на конференциите. Междувременно пък стана ясно, че интерес към него проявява още един отбор от Испания, пише „Мач Телеграф“.

Досега се знаеше, че 21-годишният талант е желан от Леганес, който дори е изпратил оферта на стойност 1 250 000 евро. Подобна сума в Левски не са виждали отдавна. Сега обаче се оказва, че следващото предложение за бранителя може да е още по-високо. Причината е, че и Кадис също има интерес към него и е готов да вдигне мизата.

На този етап обаче това са по-скоро спекулации, като Станимир Стоилов заяви, че предложенията, които са пристигнали на „Герена“ са далеч по-скромни и затова и от клуба ги отклоняват без много да се замислят.

След доброто представяне на Левски снощи обаче няма да е изненада, ако офертите към играчи на клуба станат наистина сериозни. Това важи с особена сила за бразилеца Уелтон.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

ИТН няма да се съгласи напусналите партията да получат министерски постове

ИТН няма да се съгласи депутати, напуснали партията им, да бъдат включени в състав на следващо правителство. Това обяви депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов в кулоарите на Народното събрание, цитиран от bTV. Според него може да се търси превес в пленарната зала и без подкрепата на напусналите парламентарната […]