И ЦСКА издига Бербатов за президент на БФС

NetNews

ЦСКА отново ще издигне кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС, обявиха официално от ръководството на клуба.

Ето какво написаха на сайта на „червените“:

Армейци,

ЦСКА ще издигне отново кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС.

Това ще стане в определените срокове и съгласно законовите процедури във връзка с предстоящия изборен конгрес на футболната ни централа през март.

Клубът продължава да подкрепя Димитър Бербатов, екипа му и концепцията за промяната, като вярваме, че е наложителна да се случи, за да може българският футбол да прогресира напред.

Димитър Бербатов и неговият екип се похвалиха с „лавина от клубове“, желаещи да издигнат неговата кандидатура за президентския пост в Българския футболен съюз за предстоящия редовен конгрес на централата на 18 март.

Вчера родният клуб на Бербатов Пирин Благоевград първи официално издигна кандидатурата на Бербатов, а днес това сториха и от ЦСКА.

Малко след това в социалните мрежи от екипа на Бербатов изтъкнаха, че има множество клубове, които открито застават зад него. „Лавина от клубове, желаещи да издигнат кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС“, бе написано в страницата на кандидатурата на Бербатов във Фейсбук. Към публикацията е приложено и видео, в което са изброени над 30 клуба, които в последните 24 часа са изявили своята подкрепа за бившия българския национал в битката му с Борислав Михайлов.

Сред тези клубове, освен ЦСКА и Пирин, са още Марица, Беласица, Пирин Гоце Делчев, Ком-Берковица и други.

Редовният конгрес на БФС ще се проведе на 18 март.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бербатов отново се кандидатира за президент на БФС

Снимка: Димитър Кьосемарлиев „Учудващо е, че продължава да има натиск срещу клубовете да подпишат контрадекларации. Защо се случва всичко това, при положение че конгресът ще бъде изборен? Да не би от ръководството на БФС да планират да отменят конгреса? Компетентните органи са сезирани за случващото се. Не можем да замълчим […]