Йодегор премина медицинските прегледи в Арсенал

NetNews

Мартин Йодегор премина успешно медицинските прегледи в Лондон и официалното му представяне като играч на Арсенал е въпрос на часове. Всичко вече е уточнено и документите са подписани. Сделката ще бъде оповестена до 24 часа, но е по-вероятно това да стане още днес.

Още вчера Йодегор е бил представен на новите си съотборници.

22-годишният норвежец ще играе под наем на "Емиратс" до края на сезона, а дебютът му може да бъде още в съботното дерби с Манчестър Юнайтед. Реал Сосиедад и Аякс също имаха интерес към офанзивния полузащитник, но той е предпочел да премине в Арсенал, след като мениджърът на лондончани Микел Артета лично му се е обадил и го е убедил, че това ще бъде най-добрият ход за него.

Въпреки че Зинедин Зидан реши да задържи Йодегор през лятото, французинът рядко му дава възможности за изява. До момента той има общо 12 мача за Реал Мадрид във всички турнири, като едва два от тях са като титуляр в Ла Лига.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

5 г. затвор за рецидивист, разпространявал хероин в затвора в Бобов дол

Окръжната прокуратура в Кюстендил е постигнала осъдителна присъда спрямо З.М. (31 години), за разпространение на хероин в затвора в Бобов дол, съобщиха от прокуратурата. Подсъдимият е многократно осъждан, предимно за престъпления против собствеността. През м. октомври 2013 г. той постъпил в затвора – гр. Бобов дол за изтърпяване на наложеното […]