Йоло Денев влиза във „Фермата“?

NetNews

Името на вечния протестиращ, провъзгласил се за жрец на бог Тангра и краен националист Йоло Денев се появи върху надпис на един от фургоните, в които вече тече усилена работа по предстоящия сезон на риалитито "Фермата".

Тази любопитна подробност се наби на очи в едно от видеата, качено от двамата водещи и продуценти на предаването Иван и Андрей, които отскоро имат общ профил в Инстаграм и пускат забавни кадри, както от личните си занимания, така и от снимачната площадка на новия сезон на "Фермата".

Във въпросния клип Андрей е заснел няколко поредни врати на работни фургони, на които има табели с имена, а на последната ясно се вижда името на най-известния неформал от площадите в последните десетилетия Йоло Денев. Напоследък той отново е в информационния поток, защото освен, че по традиция протестира срещу връщането на мандатите за съставяне на правителство, на няколко пъти влезе и в оборот като възможен министър-председател, разбира се в духа на шегите по темата за начина, по който се посочват кандидатите за този пост.

Дали Йоло се е явил на кастинг за "Фермата" и ще изгрее ли с убежденията си от тв екрана, не става ясно. В края на видеото Иван се появява и казва на Андрей, че чул по новините как Йоло Денев е поздравил талибаните в Афганистан с телеграма и това го е провокирало да си направи закачка като лепне името му върху техния фургон. Обаче ако това е просто прах в очите, за да се прикрие факта, че от 11 септември Йоло ще се вихри в най-патриотичното риалити, ефирът ще е под обсада.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Новият Mercedes Citan се превърна в микро кемпер

Новият Mercedes Citan дебютира в онлайн премиера преди едва няколко дни, а посетителите на специализираното изложение в Дюселдорф вече успяха да го видят на живо и то в специална версия, непозната за широката публика. Благодарение на различни модули, задната част на Citan е превърната в малко място за къмпингуване с […]