Какво искат мъжете от жените в секса?

NetNews

Мъжете искат да бъдат хвалени

Егото при мъжете е така устроено, че се нуждае от стимулиране, за да се проявява и извисява. Няма мъж, който да не очаква половинката му да го похвали. Всеки мачо иска да чуе, да знае, че жената до него му се възхищава и че цени усилията му – не само в ежедневието, а и в заниманията насаме без дрехи. Това го кара да е още по-всеотдаен и сексът става още по-страстен, пише dnesplus.bg.

Има мъже, които се страхуват от интимността

Не си мислете, че мъжете са лишени от чувствителност по темата секс. Напротив, както при жените, така и при силния пол емоциите пораждат и притеснения. Грешно е схващането, че в главите на мъжете всички мисли са постоянно за секс и се чувстват идеално в леглото, за разлика от жените, които се чудят какво да не харесат в телата си. Мъжете в не по-малка степен имат притеснения от интимен характер и не всички са пряко свързани с представянето им в сексуален план. Душевните терзания и чувството за несигурност е присъщо на представителите на силния пол и някои са с много висока емоционална ангажираност. Мъжете се радват, когато усетят, че жената до тях е разбрала тази особеност.

Докосването – и мъжете го обожават

Вероятно ще е учудващо да разберете, че мнозина жени приемат, че едва ли не в любовните ласки само те трябва да са страната, която следва да бъде галена, докосвана и възбуждана. Всеки мъж има нужда от същото, при това – колкото повече, толкова по-добре.

Мъжете искат да знаят, че жените са наясно за сексуалните им фантазии

Хора сме. Всеки от нас в по-голяма или по-малка степен има своите сексуални фантазии. Важното е да се научим на толерантно поведение спрямо фантазиите на останалите. За жените е важно да приемат партньора си с неговите „щения“, да не го съдят за вихрещите се във въображението му картини, ако разберат за неговите интимни тайни. Нима не е по-лесно и приятно да се потърси разнообразие в сексуалния живот? Жената, която сподели с любимия си и своите сексуални фантазии, всъщност ще получи безценната възможност да изживее онова, за което си фантазира.

Мъжете обичат и да чуват, че жената се наслаждава

Жените би трябвало да са забелязвали тази особеност. Мъжът, когато чува стенанията на партньорката си по време на секс, се превръща в още по-страстен любовник. Но ако не сдържате и думите си, дами, то тогава възбудата на партньора ви ще достига до върховите си нива. Отпуснете се, дайте свобода на гласа си и се наслаждавайте на резултата. Ако щете, мислете за мъжете като за неориентирани деца, които следва да бъдат напътствани. Ще ги накарате не само да проявят майсторство в сексуалната игра, но и ще погалите егото им.

Бъдете честни, мъжете искат това

Жени, не прекалявайте с горното. Ако прекрачите границата и превърнете еротичните приказки по време на секс в безкраен поток от думи, може да предизвикате обратния ефект. Мъжете не искат да бъдат лъгани, нито желаят изкуственото театрално поведение в такива моменти. По-добре не се престаравайте и не имитирайте оргазъм. Ако не успявате да го изживеете, просто си го кажете по най-откровения начин. Не само, че ще получите още ласки и желаното „голямо О!“, но ще сте оценена от мъжа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

28 август 1943 г. Умира Борис III

Цар Борис III умира неочаквано след кратко боледуване в 16:22 ч. следобeд на 28 август 1943 г., скоро след като се връща от визита при Хитлер. Според дневника на германския аташе в София по това време, полковник фон Шьонебек, двамата германски доктори, които са се грижили за царя – Зайц […]