Как Валерия от „Фермата“ срещна голямата любов

NetNews

Дългогодишната треньорка по художествена гимнастика разкри какво ѝ е било най-трудно в риалитито

Дългогодишната треньорка по художествена гимнастика Валерия Дочева, позната на много зрители от два формата на риалити предаването „Фермата„, сподели че е срещнала голямата си любов едва когато се е преместила от родната Стара Загора в Бургас.

Това беше едно дългоочаквано събитие за мен, тъй като бях може би три години сама. Имаше един период, в който аз се будих с мисълта, че отивам някъде с приятелки и там ще срещна принца. Да, но не ставаше. В момента, в който се преместих в Бургас, пуснах абсолютно всичко и се концентрирах върху моята работа, свързана със спорта и просто нещата започнаха да ми се случват. И не знам, съдбата ме накара да пиша на въпросния господин Николай, с който така от шега, на майтап, а нещата станаха толкова сериозни„.

За интересната история на Валерия с първата от много време голяма любов и екстремните ситуации, които се наложило да преживее в двете си участие в популярното предаванеФермата„, чуйте от интервюто на Елена Димитрова в ефира на БНР.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Жители на Трилистник готвят бойкот на вота заради речно корито

Жителите на Трилистник протестират заради непочистеното корито на река Стряма. Хората от едно от най-засегнатите села от наводнението в Карловско обявиха, че не могат да живеят повече в страх от нов потоп. Протестиращите блокираха пътя към магистрала „Тракия“. „Ако се повтори това, което беше, ще се издавим“, притеснява се възрастна […]