Кандидатите за общински съветници на „БСП за България” в община Ямбол

NetNews

Днес ви представяме кандидатите от 7-ма до 10-та позиция в листата за общински съветници в Ямбол на „БСП за България”, с номер 1 в бюлетината. Това са Тодор Чиповски, д-р Антоанета Антонова-Маринова, Даниел Василев и Светослав Стоев.

Кандидати за общински съветници от листата на „БСП за България” – Ямбол, заемащи съответно: 7, 8, 9 и 10 място в листата с № 1 в бюлетината, и техните преференциални номера:

107. Тодор Василев Чиповски е роден на 25 септември 1971 година. Завършва ВВУАПВО „П. Волов“ гр. Шумен със специалност „електроника“. Работи като „старши експерт“ в Областна дирекция „Земеделие“.

108. д-р Антоанета Славчева Антонова-Маринова е от град Ямбол. Завършила е Медицинската академия София, придобива специалност „Акушерство и гинекология“. Управител е на МБАЛ „Св. Йоан Рилски“ ООД гр. Ямбол и Областен председател на БЧК – Ямбол. Била е общински съветник в община Ямбол три мандата. Семейна с две деца.

109. Даниел Василев Василев е от Ямбол. Завършил е специалност „Публична администрация“ в Бургаски свободен университет. Бил професионален футболист в младежкия отбор на ЦСКА. Развива успешен бизнес в града повече от петнадесет години. Семеен с едно дете. Той иска да върне града на хората.

110. Светослав Стойчев Стоев е роден на 11 март 1984 година. Завършил е специалност „Строителство на сгради и съоръжения“ в УАСГ София. Работи като ръководител група строителство в „Нева метал“ ООД. Бил е общински съветник в община Ямбол в мандата 2015-2019 година, заместник областен управител в периода май 2021 – февруари 2022 година. Семеен с две деца.

„БСП за България” участва в местния вот на 29 октомври с листа от 34 кандидати за членове на местния парламент.

Освен кандидати за общински съветници, „БСП за България” издига в Ямбол и свой кандидат за кмет – д-р Недялка Петкова-Влахова.

Всички новини, свързани с предстоящите местни избори – следете в рубриката ни ИЗБОРИ.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

„Защо не е в Израел?“: Резервисти нападнаха сина на Нетаняху, че остава в САЩ

Израелски резервисти разкритикуваха сина на Бенямин Нетаняху Яир, който все още е в Маями, на фона на мобилизирането на повече от 300 000 резервисти, за да се присъединят към войната срещу Хамас. Съобщава се, че 32-годишният мъж се е преместил във Флорида по-рано тази година, след като е бил съден […]