Капело смята, че Леао може да бъде най-добрият в света, ако спре да си избира битките

NetNews

Рафаел Леао се превърна в истинска сензация в последните две години, като дори легендата Фабио Капело вижда в него потенциал, за да се превърне в най-добрия футболист на планетата.

„Гледайки Леао ти се иска да си купиш билет за стадиона. Той може да се превърне в най-добрия играч в света, но трябва винаги да демонстрира своите качества във всеки мач, а не, само когато пожелае“, каза специалистът пред Sky Italia.

Португалското крило вкара два гола и даде асистенция за успеха с 3:2 над Интер през изминалия уикенд, а през шампионската кампания миналата година бе избран за „Играч на сезона“ в Серия А.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Обръщение на президента на Република Казахстан Касъм-Жомарт Токаев

Обръщението на Президента започва с трите основни сегмента, които предопределят просперитета на многонационалното и поликонфесионалното население – справедлива държава, единна нация, благополучно общество. Поводът е свързан с откриването на VII сесия на казахстанския Парламент. С удовлетворение президентът Токаев отбелязва голямата подкрепа, която чрез рефередум населението на Казахстан дава за политическата […]