Каракачанов: Съветвам Мая Манолова да поговори с мъжа си в леглото

NetNews

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов отвърна на Мая Манолова, която напоследък усилено коментира теми, свързани с националната сигурност и отбрана.

"Мая Манолова приказва каквото ѝ дойде, за да спечели някой друг глас – съветвам я в леглото да поговори с мъжа си. Той (Ангел Найденов, бивш военен министър, б.а.) бе човекът, който подкрепи договора за F-16. Тя не си ли говори с него под завивките или на кафе? Подобни кречeтала, които говорят глупости, действат демотивиращо. Ако госпожата е толкова компетентна, да дойде да си говори с мен", каза Каракачанов пред БНТ.

Повод за думите на Каракачанов станаха критиките на Манолова, че се дават пари за закупуване на военен кораб в момент на криза.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Надежда има, но споразумението е далеч

Великобритания и ЕС са далеч от споразумение. Това заяви британският премиер Борис Джонсън, цитиран от Sky News. Днес премиерът проведе разговор с европейския председател Урсула фон дер Лайен. Двамата договориха продължаване на преговорите през следващата седмица. Британското правителство е запознато с договореното в разговора. Големите различия продължават да са факт. […]