Катя Близнакова се подмлади значително в ефир (СНИМКИ)

NetNews

Катя Близнакова се сдоби с удивителен младежки вид и то съвсем безплатно. Първо тя си смени зъбите, а сега изпъна кожата на лицето си и заличи няколко години от него. Направи го в национален ефир в предаването „Преди обед“, без да плати нито лев, предава Шоу Блиц.

Разкрасителните процедури определено промениха изпълнителката на „Лиляно моме“, която смъкна поне едно десетилетие от лицето си.

На Катя Близнакова ѝ бяха поставени хибридни филъри и крайният резултат е зашеметяващ.

„Бръчките ми са се появили от хубави и лоши неща. Това е нещо, през което всеки неизбежно минава в живота си. Те са просто спомени. Настана време да се покажа още по-хубава, отколкото съм, и да започна да изглеждам по-добре на тази моя възраст“ , казва Близнакова.

Тя се зарече, че отсега нататък ще се грижи повече за външния си вид. А като знаем афинитета ѝ към младите мъже, нищо чудно да си хване и ново гадже.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Николай Денков назначи нов заместник - министър на вътрешните работи

Със заповед на министър-председателя акад. Николай Денков за заместник-министър на вътрешните работи е назначен Христо Стефанов. Той е магистър по право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Това съобщи БНТ. От юни 2023 г. до момента е бил директор на дирекция „Правно-нормативна дейност“ в Министерство на вътрешните работи. В периода […]