Клоп: Шоуто трябва да продължи

NetNews

Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, беше доволен от победата с 4:2 над Нюкасъл в първия ден на 2024 година. Той сподели, че това е било сензационен мач за неговия отбор.

„Това бе сензационен мач за моя отбор. Започнахме много живо. Всички видяха какво направи Дубравка, а и ние се постарахме до последно резултатът да не бъде ясен. Супер мач, харесаха ми много неща, ако изключим головете, които получихме. Невероятен мач, невероятна атмосфера. Контрапресата ни бе като за футболните училища. Трябва да се гледа и да се изучава. Тя бе добра във всяко едно отношение“, смята Клоп.

„Шоуто трябва да продължи. Сега ще имаме пет-шест почивни дни за тренировки. Това ще промени всичко от гледна точка на свежестта в отбора. Доминик Собослай има контузия в бедрото, но да се надяваме, че не е нещо сериозно. Други хора също имаха оплаквания. Мачът бе супер интензивен, но няма друга алтернатива, ако искаш да печелиш във футбола“, допълни германецът.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Армията купува автобуси за над 27 млн. лева

Автобуси за малко над 27 милиона лева без ДДС купува армията за поделенията си. Обществената поръчка приключва в началото на февруари. 111 автобуса иска да купи министерството. Около 20 до 22 места. И по 30 с от 35 до 55 места. Те са предназначени за военно формирование в Негушево, където […]