Кой се страхува от патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ

NetNews

В Бургас с нож са нарязани няколко шатри. В София четири билборда са оцапани с боя.Това пишат от коалицията в официално обръщение към медиитеи продължават:

Осъждаме всяка проява на хулиганство!

Кой се страхува от Патриотичната коалиция?

Кой се плаши от подкрепата, която печелим?

Кой трепери да не изпадне от политическия керван?

Безсилието ражда агресия.

Само хора без идеи и кураж крият лицата си. Вандализмът е знак за нисък морал и незачитане на правилата. По-лошото е, че идва от хора, които очевидно са в политиката и искат да останат там.

Предизборният щаб на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ към момента не разполага с информация кой си е позволил подобна мерзост.

С доказателства е изяснено единствено, че обидният билборд в Пловдив срещу лидерите на ВОЛЯ и НФСБ, е поръчан и поставен от заместник –председателя на Общинския съвет в Пловдив и кандидат за депутат от ВМРО Димчо Петров. Доказателственият материал е предаден в пловдивската прокуратура.

Вандалщината в действие е по-красноречива от хиляди думи. И не – не опозорихте нас, позорите патриотизма с вашето съществуване.

Предизборен щаб

Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Без резултат приключи акцията по издирването на сноубордиста в Рила

Без резултат приключи и днешната акция по издирването на 34-годишния сноубордист, който изчезна в неделя над ски зона „Картала“ в Рила, съобщава БНР. Десет планински спасители влязоха отново в опасните улеи и района на падналата лавина, под която беше засечен сигнал от мобилния телефон на изчезналия. Спасителите предприеха ново претърсване […]