Комплект за пътуване от Ferrari F50 се продава за 16 хиляди лева

NetNews

Добре известен факт е, че повечето спортни автомобили не пристигат с най-обемните багажници в света и за това много често луксозните брандове залагат на компании, които изработват специални комплекти от чанти или куфари, които да пасват точно в товарното пространство на автомобила.

Именно такъв е случаят с Ferrari F50 и компанията Schedoni, която изработва три чанти по поръчка на италианската компания за спортния модел. Чантите са изработени от черна кожа с червени акценти и метално лого на Ferrari.

Във вътрешността им можем да открием интересен дизайн с емблемата на италианския производител, заедно със закачалка, за да не се мачкат поставените дрехи. Комплектът се продава на платформата Bring A Trailer и към момента наддаването е достигнало 9 хиляди долара или около 16 хиляди лева.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Остин Бътлър разкри за жертвите в името на ролята на Елвис (ВИДЕО)

Актьорът Остин Бътлър сподели, че е поставил живота си на пауза за 2 години, за да се подготви за ролта на Елвис Пресли във филма „Elvis“. За актьора е било приоритет да влезе правдоподобно в образа и той се потопил във всичко възможно, свързано с Елвис, за да бъде успешна […]