Костадинов: Позицията на Борисов за Навални е лицемерие

NetNews

"Вчера четох, бе нашият министър-председател Бойко Борисов бил осъдил ареста на руския опозиционер Алексей Навални.

Сега ще ви разкажа как действат в България "независимите" органи на следствието и прокуратурата по отношение на Възраждане и как само 2 дни след последния ни протест членове на ръководството бяха привикани на разпит в следствието", пише лидерът на Възраждане Костадин Костадинов във "Фейсбук".

"Вчера четох, бе нашият министър-председател Бойко Борисов бил осъдил ареста на руския опозиционер Алексей Навални.

Сега ще ви разкажа как действат в България "независимите" органи на следствието и прокуратурата по отношение на Възраждане и как само 2 дни след последния ни протест членове на ръководството бяха привикани на разпит в следствието", пише лидерът на Възраждане Костадин Костадинов във Фейсбук.

"Силно се надявам по аналогичен път Борисов да осъди пълния произвол и репресиите, които прокуратурата и следствието в страната оказват над единствената реална опозиция в страната – Възраждане. Двойни стандарти и лицемерие до немай къде. Това представлява българският колониален режим."

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мартин Луков е №1 при вратарите за 2020 година

Най-добрият вратар за 2020 година е Мартин Луков. В гласуването попаднаха Густаво Бусато, Даниел Наумов, Мартин Луков, Иван Караджов и Пламен Илиев. Призът заслужено отиде при стража на „черно-белите“, който записа стабилни игри под рамката през цялата година и заслужено стигна до националния отбор. „Благодаря на всички гласували, на моите […]