Крис Евънс и Алба Баптиста оповестиха публично връзката си със забавно ВИДЕО

NetNews

Крис Евънс и Алба Баптиста потвърдиха романса си в социалните мрежи и го направиха по особено забавен и закачлив начин.

„Поглед назад към 2022 г.“, написа 41-годишният Еванс в стори в Инстаграм в петък, 6 януари, на което показа видеокомпилация на двойката от изминалата година. В забавния клип актьорът от Marvel и 25-годишният Баптиста се стряскат взаимно, като се причакват на ъгли и затворени врати.

Макар че в началото на видеото двамата се провалят ужасно в предвиждането на всяко стряскане, португалката все пак се научава да предусеща триковете на Евънс. „Знаех си!“, крещи тя, докато се смее, преди той да изскочи срещу нея за последен път, пише Yahoo!.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ET Canada (@etcanada)

Очарователната публикация в социалните мрежи е всъщност първия път, в който Евънс или Баптиста сами споделят моменти от своята връзка. Двойката започна да буди подозрения за първи път през 2021 г., когато актрисата от „Монахинята воин“ започна да следва звездата от „Вади ножове“ и няколко членове на семейството му в Instagram.

През октомври 2022 г. двойката отново влезе в заглавията на вестниците, след като наблюдателни фенове забелязаха, че двете издълбани тикви за Хелоуин, които Евънс публикува чрез своята Instagram Story, съвпадат с тези, които майката на Баптиста е поставила като своя профилна снимка.

През следващия месец слуховете за романс продължиха да се носят, когато двамата бяха забелязани да се държат за ръце в Сентръл парк. Роденият в Масачузетс актьор също така публично коментира публикация в Инстаграм на звездата от „Никога нищо не се е случвало“ във връзка с филма ѝ „Госпожа Харис отива в Париж“, чиято премиера се състоя в родината ѝ.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Diario El Tiempo CA (@diarioeltiempo.digital)

„Espero que vejam, é um filme cheio de amor.“, написа Баптиста под колажа от снимки, на който имаше нейни кадри от филма – послание, което се превежда като „Надявам се да го гледате, това е филм, изпълнен с любов.“. Еванс коментира качването с емотиконка с ръкопляскащи ръце и „разтапящо се“ усмихнато личице.

През годините звездата от филмите на „Марвъл“ често е изразявал желанието си да намери Единствената, като през 2019 г. заяви пред Men’s Journal, че има планове да създаде семейство. „Наистина искам деца. Да, искам“, каза той пред изданието. „Харесвам доста традиционни, домашни неща. Искам жена, искам деца. Харесвам церемониите. Искам да издълбавам тикви, да украсявам коледни елхи и други подобни неща.“

През януари 2020 г. източник сподели ексклузивно пред Us Weekly, че актьорът от „Капитан Америка“ иска „да бъде по-дискретен в любовния си живот [занапред]“ след последната си публична връзка с Джени Слейт, с която се запозна на снимачната площадка на филма си „Gifted“ през 2017 г.

Макар че дуото прекрати връзката си след по-малко от година заедно, вътрешен източник сподели с изданието, че „Крис се чувства неутрално към Джени Слейт и не таи лоши чувства към нея.“

По време на интервю за „Шондаленд“ на Шонда Раймс през юли 2022 г. Евънс беше попитан дали ще се задоми някой ден, на което звездата от „Отмъстителите“ отговори: „Ще ви дам добър отговор. Отговорът би бил, че може би съм лазерно фокусиран върху намирането на партньор, знаете – някой, с когото да споделя живота си.“

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Bild: Байерн Мюнхен крие колко тежка всъщност е контузията на Мануел Нойер

Капитанът на Байерн Мюнхен – Мануел Нойер, ще пропусне по-дълъг период от време, отколкото първоначално се очакваше, а цялата информация около травмата му се крие в тайна, според германското издание Bild. През декември стражът счупи крак по време на ски-ваканцията си след ранното отпадане на Германия от световното първенство в […]