Куман: В последната част от сезона не усещах подкрепа от клуба

NetNews

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман се оплака, че не е получил подкрепа от ръководството на клуба, медиите се отнасят неуважително към него и все още няма никаква яснота за бъдещето си в отбора.

През седмицата новият президент на Барселона Жоан Лапорта каза, че промените са неизбежни, като медиите не спират да спекулират, че легендата на клуба Шави Ернандес ще бъде новият старши треньор.

"През последния месец вие трябваше да покажете повече уважение към вашия треньор и към играчите. Те не заслужават такова отношение. Нещата трябваше да бъдат направени по различен начин", обърна се към журналистите Куман преди гостуването на Ейбар в събота в мач от последния кръг в Ла Лига.

"Знам, че има голям натиск и разбирам това, но мисля, че в тази страна културата е такава, че медиите се интересуват прекалено много от бъдещето на треньора, което е крайно неуважително", допълни 58-годишният холандец.

"В последната част от сезона не усещах подкрепа от клуба. Не сме говорили за бъдещето ми. Имаше случаи, в които аз трябваше да влизам в ролята на говорител на клуба, което не е нормално. Наясно съм, че трябват промени, за да печелим трофеи. Ако това ще рече нов треьор и нови играчи, добре. Но нека има комуникация. Честно казано не знам дали ще продължа да бъда треньор. Не съм говорил с президента", обясни Куман.

В зависимост от изхода на мача с Ейбар Барселона може да завърши на трето или четвърто място, но няма как да достигне историческите си съперници Атлетико Мадрид и Реал Мадрид, които окупират първите две позиции.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Италиански сенатор: София е въоръжената ръка на Москва за атентатите от 80-те години

Съветският съюз е в сянката на атентатите от 70-те и 80-те години в Италия, а българите са неговата въоръжена ръка – тази теза излага италианският сенатор от Демократическата партия Луиджи Дзанда в обширно интервю за римския всекидневник “Република”. Дзанда има предвид атентата през 1981 г. срещу папа Йоан Павел II, […]