Куман: Меси вижда, че ставаме по-добри и не трябва да се съмнява в бъдещето на Барселона

NetNews

Треньорът на Барселона Роналд Куман прие доста спокойно отпадането на неговия тим от Пари Сен Жермен на осминафиналите на Шампионска лига. Нидерландецът сподели, че е доволен от начина, по който каталунците са играли и отказа да критикува футболистите си. Куман също така коментира и бъдещето на суперзвездата Лионел Меси, като сподели, че аржентинецът вижда как се развива клуба и не трябва да се съмнява, че Барса ще продължи да се движи във възходяща линия..

"Напускаме турнира, а в спорта най-важен е резултатът. Но сме удовлетворени от начина, по който играхме. Имахме шанс да усложним живота на съперника. Превъзхождахме ПСЖ през първото полувреме, като рискувахме с индивидуална опека в защита. Заслувавахме да водим в резултата на почивката. Поне с 2:1. Тогава второто полувреме щеше да е различно".

"ПСЖ игра максимално ефективно в първия мач, а ние не успяхме да направим същото. Те вкараха 4 гола, а ние – един. Това е огромна разлика. Но е неправилно да критикуваме отбора, защото всички вложиха максимални усилия. На моменти ни липсваше късмет, а и Кейлор Навас направи фантастични спасявания и беше най-добрият на терена".

"Меси? Лео в продължение на няколко месеца наблюдава промените в отбора и вижда, че ставаме по-добри. Пред очите му израстват талантливи млади футболисти. Той не би трябвало да се съмнява в доброто бъдеще на тима", каза Куман.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Реформи, ред и ваксини искат кандидати от извънпарламентарната опозиция

Кандидат-депутатите Велизар Шаламанов от "Демократична България", Татяна Дончева от "Изправи се! Мутри вън!", Цветан Цветанов от "Републиканци за България" и доц. Атанас Мангъров от АБВ, представиха в ефира на бТВ приоритетите си и позициите си в предизборен дебат на представители на извънпарламентарните политически партии. В новия парламент моята цел ще […]