Лацио подчини Рома в дерби с 5 гола

NetNews

В изключително интересен двубой от шестия кръг на италианското първенство Лацио победи Рома в римското дерби с 3:2.

Сергей Милинкович-Савич и Педро дадоха преднина от два гола на „орлите” само в рамките на първите двадесет минути. Ибанес върна едно попадение малко преди края на първото полувреме. В 63-ата минута Фелипе Андерсон направи резултата 3:1 в полза на Лацио, но шест минути по-късно от дузпа Жордан Верету вкара втори гол за Рома. До края на мача отборът на Жозе Моуриньо отипа да изравни резултата с натиск над Лацио, но в крайна сметка не успя да вкара трети гол.

С победата Лацио се изкачи до шестото място във временно класиране (с 11 точки), докато Рома е на четвърта позиция (с 12 точки). В друг интересен двубой от калчото, игран по-рано днес, Ювентус победи у дома Сампдория с 3:2, докато Фиорентина би Удинезе като гост с 1:0. Сасуоло пък надви у дома с 1:0 новака в първенството Салернитана.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Червеи чуват чрез кожата си

Кръгли червеи, които са широко използвани в биологичните изследвания, могат да усещат и да реагират на звуци, въпреки че нямат уши. Това сочат резултатите от изследване на учени от университета на Мичиган, цитирано от сайта EurekAlert! Констатациите от изследването, публикувани в списание Neuron, предлагат нов биологичен инструмент за изучаване на […]