Левандовски скочи на съдиите в Ла Лига: Реферите убиват първенството!

NetNews

Нападателят на Барселона Роберт Левандовски разкритикува силно нивото на съдийството в Ла Лига. Според него първенството не е достатъчно атрактивно и основна вина за това имат именно съдиите.

„Ла Лига не е достатъчно атрактивна и атакуваща. Реферите убиват първенството. Не очаквах, че испанските отбори не искат да играят футбол“, заяви Левандовски в интервю за полското издание Meczyki. Той сподели мнението си и за младата звезда на Барса Ламин Ямал. Според него 16-годишният талант не бива да бъде натоварван с прекалено големи очаквания, които да го съсипят още в ранна възраст.

„Колко играчи, които пробиха толкова млади, продължиха да са на ниво, когато навършиха 30?“, попита полякът. Накрая 35-годишният ветеран призна, че възрастта започва да си оказва влияние и вече обмисля отказване от националния отбор на Полша.

„Понякога умората те наляга в последните 15 минути на мача. Тогава трябва да положиш допълнителни усилия, за да останеш на същото ниво“, каза още Лева.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Шефът на БЛС: Пациентите да получават SMS за всяко отчетено за тях лечение

Да се въведе механизъм за известяване на пациента за извършени на негово име медицински дейности. Това предлага председателят на Българският лекарски съюз (БЛС) д-р Иван Маджаров, става ясно от негово интервю за БТА. Ако мярката се реализира, хоспитализациите ще се окажат доста по-малко от отчитаните досега, смята лекарят.  „В подписаният […]