Левски е първият клуб у нас с над 1 млн. лв. приходи от продажба на билети от старта на сезона

NetNews

Левски е напът да отчете над 1 млн. лв. приходи само от продажба на билети след началото на сезон 2022/23. Това калкулира вестник „Тема Спорт“ в днешното си издание.

До момента „сините“ са продали билети на обща стойност 945 693,31 лв. без в това число да влизат пропуските за „Вечното дерби“ през предстоящия уикенд.

Изданието пресмята, че в касата на клуба ще влязат поне още 300 хил. лв., тъй като продажбата на билети за срещата с ЦСКА на националния стадион върви много добре.

Сектор „А“ е вече разпродаден, като се очаква същото да се случи и със Сектор „Б“. По-малко ще бъдат феновете на „армейците“ на стадиона, но все пак и от тяхна страна се очакват около 8 хил. зрители.

Цената на ценните хартийки е между 10-45 лв. за различните сектори.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

През 2025 г. ще определят заплатите в България по ЕС методика

Европейският парламент предлага директива за определяне на минималната работна заплата в отделните страни членки. Сред идеите е тя да стане 50% от минималната, или 60% от медианната. „Директивата дава няколко варианта – или да се състави кошница от жизнено необходими стоки и услуги, които човек с минимална работна заплата трябва […]