Левски кани Вихрен на „Герена“, защото „сините“ щели да навъртят 1000 километра

NetNews

Малко след вчерашния жребий за Купата на България Левски се свърза с Вихрен (Сандански) с предложение за размяна на домакинството. Представителят на „сините“ Райко Якимов заяви в телефонен разговор с човек на санданчани, че собственика на клуба Наско Сираков кани Вихрен да гостува на „Герена“ в 1/16-финала, пише „Тема Спорт“.

От щаба на „гладиаторите“ бяха категорични, че засега не приемат, тъй като искат да направят празник в града с визитата на „сините“. Както е известно, Левски предложи нови дати за купата и ако те бъдат одобрени възпитаниците на Станимир Стоилов ще имат две гостувания за купата в рамките на пет дни. Първо до Сандански, а след това до Разград. Затова и от „Герена“ се опитали да разменят домакинството с Вихрен. Ако не се случи, столичани ще трябва да навъртят около 1000 километра.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Петър Бакърджиев стана татко тайно, колегите му са в шок

Спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев шокира зрителите, след като в понеделник рано сутринта съобщи, че е станал татко за трети път. „Имам две момчета, време ми беше за момиче“, обяви журналистът и специално благодари на клиника „Щерев“ за помощта при появата на бебе №3, без да обели дори дума […]