Легендата Валтер Дзенга е бесен, че ФИФА пусна Салт Бае на терена в Катар, а за него дори е нямало билет

NetNews

Присъствието на интернет сензацията Салт Бае (Нусрет Гьокче) на терена по време на награждаването на Аржентина след световната титла в Катар стана повод за сериозни полемики около безчинствата, които се случват във ФИФА около президента – Джани Инфантино. Италианската легенда Валтер Дзенга дори отправи остра критика към федерацията в коментар за Corriere dello Sport.

„Всички видяхме Салт Бае да държи купата в ръце, а мен дори не ме допуснаха до финала на световната купа. Казаха ми, че стадионът е разпродаден, а изведнъж този тип е пуснат на терена“, беснее легендарният вратар на „Скуадра Адзура“.

Твърди се, че Джани Инфантино е личен приятел с популярния готвач и дори е сред най-редовните му клиенти в изключително скъпата му верига ресторанти Nusr-Et.

Мнозина дори забелязаха раздразнението на Лионел Меси, когато Гьокче бе допуснат измежду съотборниците му на игрището след триумфа над Франция, но статутът на Инфантино в момента е такъв, че решенията му остават без последствия.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Челси си гарантира първо зимно попълнение в атаката

Челси побърза да си подсигури услугите на 20-годишния централен нападател Давид Датро Фофана срещу €12 млн., по информация на The Sun. Момчето днес празнува рожден ден и в същото време пътува до Лондон, за да финализира сделката със „сините от Стамфорд Бридж“. Той трябва да реши проблемите в атаката за […]