Ливърпул отново се насочи към португалски халф

NetNews

Ливърпул изненадващо привлече Коди Гакпо, но основните проблеми на тима на Юрген Клоп са в средата на терена и на този етап решение за тях няма. Мърсисайдци следят различни футболисти, а според “Телеграф” един от тях има сериозни шансове да се озове на “Анфийлд” от лятото.

Става въпрос за португалския халф Матеус Нунеш. Той беше в трансферните планове на Ливърпул преди началото на сезона, но до сделка не се стигна и от това се възползва Уулвърхамптън. “Вълците” платиха на Спортинг (Лисабон) 38 млн. паунда и превърнаха Нунеш в най-скъпата покупка в историята си.

Въпреки че се адаптира бавно към Висшата лига, роденият в Бразилия халф продължава да представлява интерес за Клоп. В материала на “Телеграф” се изтъква, че “червените” са готови да платят за него 44 млн. паунда.

24-годишният португалски национал страдаше от контузии, докато начело на Уулвс беше предишния мениджър Бруно Лаже. Преди двубоя с Манчестър Юнайтед през уикенда (0:1), той нямаше цял мач в Премиър лийг от средата на септември.

На Мондиал 2022 Нунеш взе участие в два мача, като беше титуляр при поражението от Южна Корея в груповата фаза.

Последният футболист, който премина от Уулвърхамптън в Ливърпул, е Диого Жота.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Над 340 000 българи са напуснали страната през последните 10 години

Статистика показва, че през последните 10 години, над 340 000 българи са напуснали държавата, а населението на страната ни е намаляло с 800 000 души. „Този разговор се повдига сериозно веднъж на 10 години, когато мине преброяването. Хората решават да нямат повече от едно или две, много рядко стигат до […]