Лозан Панов: Пеевски може да е бил в ДАНС, за да си вземе документ, че е бил шеф там

NetNews

Кандидатът за президент Лозан Панов призова хората да гледат отвъд фактите, които се виждат на пръв поглед. "Мистично се появи г-н Делян Пеевски. Знаете, той беше в ДАНС. Там имаше много журналисти. Така и не се разбра защо той е там, какви са причините. Самата институция също не даде информация, въпреки че преди това покани журналистите. Може Пеевски да е бил в ДАНС, защото преди време оглавяваше тази институция. Може да му е трябвал документ за това", каза Панов пред "Здравей, България" по "Нова телевизия".

Той коментира и здравната ситуация у нас. "Четвъртата вълна е по-тежка дори и от първата. В България по тази тема със здравеопазването има дефицит на доверие. Защо не се ваксинират хората? Защото не е обяснено как това ще повлияе. Аз съм за по-либерални мерки. Не съм за локдаун. Хората трябва да се върнат към своята нормалност. Аз съм се ваксинирал. Направил съм го, защото четох, и науката ме убеди да го направя", добави още Панов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Неясно е академичното бъдеще на Петър Илиев

Казусът с уличения в плагиатство преподавател от СУ Петър Илиев, нашумял с две номинации за министерски кресла в проектокабинетите на "Има такъв народ", остава с неясна развръзка благодарение на слабости в закона, които позволяват различно тълкуване. Това пише в-к "Сега". От Министерство на образованието, натоварено с изпълнението на новите текстове […]