Лудогорец удари силен австрийски отбор в контрола

NetNews

Българският шампион приключи летния си лагер в Австрия с класически успех с 3:0 над ЛАСК (Линц). „Орлите“ можеха да спечелят и по-убедително, но направиха куп пропуски.

Кирил Десподов откри резултата в 20-ата минута. Той завърши многоходова комбинация на разградчани, при която Каули беше изведен зад защитата на австрийците, а бразилецът подаде на българския национал на празна врата.

В 37-ата минута Каули отне топката при грешка на защитата на ЛАСК и намери намиращия се на чиста позиция Панайотис Сотириу и кипърският нападател удвои аванса на Лудогорец.

Десет минути преди края Клаудио Керешю оформи крайния резултат, след като получи топката от пробилия по лявото крило Вандерсон.

Това беше последната проверка на Лудогорец на австрийска територия. Преди това тимът на Валдас Дамбраускас победи аматьорския германски Хаймщетен с 3:0, направи равен с ЧФР Клуж (1:1) и загуби от Ференцварош (1:3).

Утре по обяд „орлите“ се прибират в България и на родна територия ще продължат подготовката си за мачовете с беларуския Шахтьор (Солигорск) от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Лудогорец е домакин в първата среща на 7 юли, а седмица по-късно ще гостува на неутрален терен в Белград.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Касапинът от Вюрцбург със склонност към самоубийство (ВИДЕО)

Общественият защитник на мъжа, обвинен в извършването на нападение с нож в германския град Вюрцбург, мисли, че е възможно клиентът му да се нарани в ареста, предаде ДПА. "Забелязвам, че е в очевиден психологически шок", каза днес адвокат Ханьо Шрепфер. Заподозреният е в затвор във Вюрцбург и предстои да му […]