Любо Киров с два поредни концерта в ямболския Пиано бар Soho

NetNews

Любо Киров, един от най-популярните съвременни български български поп изпълнител, е поредното звездно участие, което Пиано бар Soho предлага на ямболските меломани. Певецът ще изнесе концерт в култовото заведение в края на тази седмица. Поради огромния интерес организаторите обявиха втора дата, като концерти ще има в две поредни вечери – на 28 и 29 януари /петък и събота/. Въпреки това дни преди музикалното събитие местата са изчерпани почти на 100 процента.

Освен певец, Любо Киров е музикален продуцент, инструменталист, художник, автор на много хитове в поп музиката и десетки текстове за песни. Кариерата му набира скорост още като вокалист на група „Те“. През 2010 година излиза и първият му самостоятелен албум – „Любо 2010“, който съдържа много хитове като: „Mога“, „Говори ми на ти“, „Аз и ти“, „На края на света“, „Забранена любов“ към едноименния сериал на „Нова телевизия“, „Tonight“ с италианската певица Алесия Д’Андреа и др.

Три от песните от албума на Любо – „Говори ми на ти“, „Отново вярвам“ и „Tonight“ са излъчени в класацията на МТV – Europe’s World Chart Express. Следват самостоятелните албуми „Знам“ – 2017. и „Както преди“ – 2018, които получават златен и платинен статус за българска музика по продажби.

Печели редица награди, сред които три за изпълнител на годината (през 2012, 2014 и 2018 г..), за най-добра песен през 2007 и 2020 г., за най-добър албум за 2017 г. и др. Негови песни и текстове присъстват в учебниците по музика.

Началото на концертите в Пиано бар Soho и в двата дни е от 20.00 часа.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Генчовска: Посолството е в контакт с общността ни в Украйна

Дипломатическите усилия са последователност във времето. Мога да ви уверя, че действията, които сме предприели не са само в тези рамки, след като поех поста външен министър има проведени три телефонни разговори с държавния секретар на САЩ. ЕС и НАТО говорят в един глас, защото са важни посланията, които трябва […]