Ман Сити без Гуардиола в следващите два мача

NetNews

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола е претърпял днес операция в Барселона. Според официалната информация от страна клуба хирургическата интервенция е била рутинна и е вследствие на силни болки в гърба, от които испанецът е страдал в последно време.

Операцията е преминала успешно и Гуардиола вече се възстановява. В негово отсъствие асистентът Хуанма Лило ще води тренировките и мачовете на Манчестър Сити до завръщането на Гуардиола. Очакванията на клуба са Пеп да се завърне след паузата за националните отбори.

Всичко това означава, че Манчестър Сити ще бъде без своя мениджър в гостуването на Шефилд Юнайтед и в домакинството на Фулъм. Това са двата мача на шампионите до септемврийската пауза. На 16 септември „гражданите“ гостуват на Уест Хам и тогава, ако всичко е наред, Гуардиола трябва да бъде на резервната скамейка.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Анкара не се отказва: Присъединяването на Турция към ЕС ще открие нови възможности за всички

Членството на Турция в ЕС ще открие нови възможности както за ЕС, така и за нашия регион. Това заяви днес турският външен министър Хакан Фидан на съвместна пресконференция в Анкара с вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел, която днес пристигна на посещение в Турция, съобщава БТА. Фидан припомни, […]