Мария тръгна с лична охрана

NetNews

Мария, която редовно прекарва часове в козметични салони, за да се разкраси, вече не се придвижва сама. „България днес“ забеляза певицата по време на часа ѝ за маникюр и педикюр. Докато миньончето на поп фолка чинно бе обслужвана от любимата си маникюристка, пред салона я чака млад здравеняк.

Момчето, което кротко пие кафе в продължение на един час, се качи на шофьорското място в лъскавото возило на изпълнителката след края на процедурите, за да придружи шефката си до следващата ѝ спирка.

Бившата звезда на „Пайнер“ явно няма нищо против да свали поне един от товарите на плещите си и се доверява на избора на новия си възлюбен Мирослав за това шофьор да поеме част от задачите ѝ.

Мария и Мирослав се върнаха преди броени дни от дълга лятна ваканция в Гърция. Освен че се насладиха на времето, което прекарват заедно, певицата използва момента да запознае мъжа си с майка си. Не е тайна, че двете са много близки и поп фолк звездата цени мнението ѝ. Децата на двойката също пътуваха с тях. Мария се похвали в мрежата, че Марая е приела присърце доведеното си братче. Тя е видимо по-голяма от едно от децата на Мирослав. Новата изгора на Мария се занимава с бизнес, но самата тя не пожела да разкрие какъв точно.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Формула 1 дава трофей на пилота с най-много изпреварвания през сезона

Учреждава се нова награда – Crypto.com Overtake Award – за пилота с най-много изпреварвания през сезона. Това съобщиха официално от Формула 1. Наградата е първа по рода си. Тя е създадена с цел да отпразнува смелостта на пилотите. Състезателите често правят дръзки маневри в преследване на успеха. Пилотът, който извърши […]