Марко ван Бастен: Йохан Кройф щеше да го е срам, ако види какви ги върши в момента Барселона

NetNews

Барселона се превърна в най-дискутирания клуб в света, след като на фона на дълговата си криза от €1,3 млрд. се превърна в клуба, изхарчил най-много пари на трансферния пазар до момента. Нидерландската легенда Марко ван Бастен се присъедини към вълната от широко негодувание срещу политиката на Жуан Лапорта.

„Йохан Кройф щеше да го е срам, ако види какви ги върши Барселона в момента. Какво прави в дни на криза. Наистина не мога да го разбера“, каза легендарният нападател пред Ziggo Sport.

„Барса“ пръсна над €160 млн. за нови покупки това лято и то без да смятаме заплатите на всички новодошли в това число и свободните агенти Франк Кеси и Андреас Кристенсен, които отказаха офертите на бившите си Милан и Челси, за да се озоват на „Ноу Камп“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

4 типа секс партньори, вижте кой е най-подходящият за вас

През лятото хормоните бушуват, дрехите са оскъдни и като че ли желанието за секс се удвоява. Но имате ли представа, всъщност, какъв тип секспартньор да търсите? Flagman.bg предлага една категоризация, която ще ви улесни и ориентира в морето от мъже, сред което плувате. Кученцето – Мъж за силни дами Той […]