Мая Илиева: Всички в здравната система сме престъпници и за затвора

NetNews

Категорично не ни интересува какво ще предизвикаме у казионните синдикати, те отдавна са лакеи на властта и много открито заявяват своите политически пристрастия. Последните десетилетия не си спомням да са направили добро за работещите като цяло. Тези синдикати им е дошло времето да бъдат закрити, защото единственото нещо е да си разпределят европейски средства. Това коментира медицинската сестра Мая Илиева, която създаде нов "Синдикат за българските медицински специалисти" в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич по Евроком. Тя коментира, че нейният синдикат се самофинансира.

"Директорите на болниците са едни феодали, които си правят каквото си поискат. Няма контрол изобщо в здравеопазването. Хората, които работим в здравеопазването сме наясно с всичко това, включително и с фалшивите хоспитализации. Казвали сме, че всички сме престъпници и сме за затвора, това сме го казвали и преди пред бившия здравен министър Кирил Ананиев, който отказа да ни слуша. Тази система не трябва да бъде реформирана, а изградена отново" допълни Илиева.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бежанците - новото преселение на народите

"Европа трябва да се научи как да се справя с притока на хора, тъй като той надали ще секне", казва швейцарската министърка на правосъдието Карин Келер-Зутер. Най-новият наплив е на север – към Литва от Беларус. "Всеки кандидат за политическо убежище има право случаят му да бъде разгледан индивидуално, но […]