Мая Манолова: Ако от ИТН са искрени в желанието си да се отстранят ГЕРБ и ДПС, ще преговарят при третия мандат

NetNews

Председателят на парламентарната група на „Изправи се.БГ! Ние идваме!" Мая Манолова отхвърли обвиненията в предателство, които отправи лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

„Очевидно хората на Слави Трифонов искат цялата власт с 65 депутати и това няма как да се случи, и с пълната липса на уважение и желание да се води нормален диалог и нормален разговор. Предателство към българските граждани би било да се предадем на извиване на ръце и подкрепа и на подкрепа на правителство без споразумение“, каза тя.

Манолова призова „Има такъв народ“ да се върнат на масата за преговори при връчване на третия мандат. Според нея въпросът кой да го получи е технически.

„Ако наистина са искрени Слави Трифонов и Тошко Йорданов в желанието си да отстраним ГЕРБ и ДПС от властта, ще се включат в разговорите между „Демократична България“, „Изправи се БГ! Ние идваме?“ и БСП по отношение на третия мандат.

Това би бил шансът да има кабинет с насочен мандат, с хоризонт от 6-8 месеца, който да реши най-неотложните проблеми на българските граждани“. ,каза тя

В изявлението си по-рано днес, че няма да предлагат проектокабинета на „Има такъв народ“ за гласуване, лидерът на партията Слави Трифонов каза, че „няма да подкрепим нито партиите на статуквото за следващ кабинет, нито „Демократична България“, нито „Изправи се БГ! Ние идваме!“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

5 признака, че лекар спешно трябва да види бенките ви

Меланомът е най-опасният от всички видове рак. За съжаление, той не се среща толкова рядко – ракът на кожата е на трето място по разпространение. За щастие болестта е лечима, ако се открие в най-ранните стадии. Основният сигнал за заболяването са промени в размера и формата на обикновени бенки, както […]