Мбапе посрещна Дембеле в Пари Сен Жермен като „брат“

NetNews

Суперзвездата на ПСЖ Килиан Мбапе, който в момента е в конфликт с ръководството на клуба, посрещна с „добре дошъл“ Усман Дембеле чрез съобщение в профила си в Инстаграм, съобщи АФП.

„Добре дошъл у дома, братко мой, щастлив съм да те видя тук. Приключението започва“, написа Мбапе, с когото станаха световни шампиони през 2018 година в Русия, предава БТА.

Това съобщение идва в много особена ситуация за капитана на националния отбор на Франция. Година преди края на договора му с ПСЖ голмайсторът на Мондиала през 2022 в Катар иска да остане във френския шампион и да си тръгне като свободен агент през следващото лято.

Този сценарий обаче е неприемлив за ръководителите на парижани, които го отстраниха от тренировки с първия отбор в последните седмици. Мбапе няма да играе за ПСЖ в първия мач за сезона в Лига 1 срещу Лориен на „Парк де Пренс“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ето какво ще се случи, ако някой умре в космоса

Няма съмнение, че изпращането на човешки същества в космоса е изключително трудно и опасно начинание. Откакто хората са започнали да изследват космоса преди малко повече от 60 години, 20 души са загинали – 14 при трагедиите на космическите совалки на НАСА между 1986 г. и 2003 г., трима космонавти по […]