Меси: Голямата ми мечта е да спечеля трофей с Аржентина

NetNews

Лионел Меси заяви, че голямата му мечта е да спечели трофей с националния футболен отбор на Аржентина. Меси и компания започват участие на Копа Америка в полунощ срещу Чили в първия кръг от група "А" на южноамериканския шампионат, в която са още Парагвай, Боливия и Уругвай.

"Всичко при нас е наред, но се нуждаем от победа. Винаги е важно да започнеш с три точки, защото това дава допълнително спокойствие за следващите срещи. Знаем, че няма да бъде лесно, но се надявам, че ще успеем. Въпреки че в състава има доста нови момчета, идеята как да играем е достатъчно ясна. Смятам, че е дошло време да нанесем своя удар и Копа Америка е отлична възможност за това", коментира Меси.

"Винаги към бил на разположение на националния отбор. Моята най-голяма мечта е да спечеля титла с Аржентина. На няколко пъти бях много близо, но не стана. Но аз ще продължа да опитвам и винаги ще се боря за това", каза още той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Стоилов: Съдебната карта трябва да се осъвремени

Прословутата съдебна реформа не бива да се свежда само до разговори за поредни промени в глава „Съдебната власт“ на Конституцията. Тя включва осъвременяване на съдебната карта, но така че да подобри правосъдието и условията за защита на правата на гражданите. Това каза служебният министър на правосъдието проф. д-р Янаки Стоилов […]