Мила Чернева за „Автомагистрали“: Брутална злоупотреба със закона

NetNews

Одитният доклад беше първото признание на държавата, че Автомагистрали не изпълнява работата, която ѝ е възложена. Автомагистрали твърдеше, че няма подизпълнители. Това обясни журналистът Мила Чернева в предаването ЕвроДикоФ на Телевизия Евроком.

„АДФИ е под шапката на министерството на финансите. Тя започва проверка на "Автомагистрали" 4 дни преди Владислав Горанов да подаде оставка. Докладът ѝ посочва, че всичко е наред, но той не разглежда частта какво се случва, след като АПИ е възложила поръчката на „Автомагистрали“, посочи тя.

„Не е ясно как са избрани подизпълнителите. Няма никаква прозрачност за разходването на тези средства“, добави Чернева.

„Брутална злоупотреба със закона. Той не е крив, но те го използват така, че да служи в някакви интереси. Те приложиха схемата в Министерството на икономиката, за да се извършат ремонти на язовирите. Това е държавен капитализъм“, категоричен бе журналистът.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

И зам.-директорът на ГДБОП Димитър Брайков се разделил с поста си

Зам.-директорът на ГДБОП Димитър Брайков също се е разделил с поста си, информира Фрог нюз, позовавайки се на свои източници. Брайков бил преназначен в специално откритата за изборите структура към министъра. Работещите в звеното би трябвало да го подпомагат със съвети за начина, по който да се справи с купуването […]